Våre tjenester

Våre tjenester

Våre tjenester

Vi kan tilby alle de tjenester som forventes at en bank kan tilby. Enten du er på utkikk etter gode forsikringer, eller du trenger et lån, så kan vi hjelpe deg. Vi setter dessuten vår stolthet i å veilede våre kunder til en bedre privatøkonomi, så alle våre kunder som ønsker det, kan også få en gratis økonomisk veiledning.

Lån:

Vi har flere ulike typer lån å tilby, avhengig av hva ditt formål er. Vi veileder deg til den rette typen lån, dersom du er usikker. Blant våre kunder finnes både privatpersoner og grundere som har etablert seg i vårt flotte lokalsamfunn. Generelt for alle våre lån, anbefaler vi deg å ta kontakt for en samtale, så ser vi hvordan vi kan hjelpe deg på best mulig måte.

Huslån:

Vi har gode lånebetingelser på våre huslån, og vi utbetaler lånebeløp på inntil 80% av salgsverdien. Vi har et personlig forhold til våre kunder, så dersom det er forhold som tilsier det, så kan vi være behjelpelig med de resterende 20% også.

Billån:

Vi har gunstige billån, og du kan selv velge nedbetalingstiden.

Forsikring:

Vi kan tilby gode forsikringsordninger til både dine materielle verdier, og til deg selv og din familie. Ikke ta sjansen på å slurve med forsikringene dine. Sørg for at dine verdier har papirene i orden, og at du og dine er forsikret. Vi har ulike ordninger og avtaler. Vi hjelper deg å finne det som blir mest gunstig for deg. Kom innom for en prat mo våre gode forsikringspakker. Samle alle dine ulykkes- og skadeforsikringer hos oss. Vi har en egen helkunderabatt på hele 10% til våre kunder som samler alt hos oss.

(Visited 182 times, 1 visits today)